A legkelendőbb áruk rangsorából származik Kakaó DeZaan 1 kg - deZaan aki termel nekünk deZaan - ebben a pillanatban érdemes egyedi akcióval 4615 HUF. Éjjel-nappal figyeljük a versenyt, hogy jobb árakat kínálhassunk Önnek. Az internetes vásárlás ismét előnyösebb, mint egy magasabb árú téglaüzletben.
Extra sötét holland kiváló minőségű kakaó. Kakaópor nagyobb zsírtartalmú és különleges, sötétvörös színű. Különösen sötét holland kakaó, 20 - 22% zsírtartalommal - édesgyártásra szánt, röviden a nagymama irigység. Kakaópor nagyobb zsírtartalommal és extra sötétvörös-barna színnel.
A holland deZaan márkának több mint egy évszázados hagyománya van a kakaóban és jogszerűen a világ vezetői közé tartozik. A világ minden táján szakemberekkel és kakaó ültetvényekkel való közvetlen kapcsolatokkal csak a legjobbat tudjuk ajánlani. Érdekes megjegyezni, hogy a deZaan növények a világ kakaópor termelésének több mint 15% -át feldolgozzák, és ügyfeleink naponta több mint 500 millió embert foglalkoztatnak.
A deZaan márka több mint 150 különböző kakaópor-választékot kínál - íz és színegyensúlytól a szélsőséges ínyenc specialitásokig. Szóval hogyan válasszuk ki a megfelelő kakaót?
Zsír
A kakaópor eltérő zsírtartalmú anyagot tartalmazhat. A legtöbb alkalmazásban a standard kakaó zsírtartalma 10-12%, de nagyobb zsírtartalmú is lehet, általában 20-22% tartományban.
A zsírtartalom általában a kakaó minőségének lényeges mutatója, és mély hatással van a kakaó íztulajdonságaira. A kakaópor zsírtartalma jelentős hatással lesz, ha csak keveset (pl. Italokat) adnak hozzá a kakaóhoz, és kisebb hatású, ha a kakaó egy összetettebb recept része (pl. Cukrászati termékek).
Szín és savasság
A kakaópor színét az lúgosítás mértéke, azaz a savasság határozza meg. Nem annyira fontos, hogy milyen színű a kakaópor - annál fontosabb, hogy milyen színű legyen a végtermék. A növekvő pH-val (növekvő savassággal) a kakaópor színe intenzívebb.
Az alacsony zsírtartalmú, nem lúgosított kakaópor világosbarna. Ahogy a pH emelkedik, vöröses és vörösesbarna lesz majdnem fekete.
A kakaópor színe a végtermékben a többi összetevőtől függ. Ha kakaóporot használ a díszítéshez (szóráshoz), akkor praktikusan a katalógusból választhat.
Ha azonban úgy dönt, hogy tejjel keveredik, például egy nagyon sötétbarna kakaópor kevesebb, mint "kakaó" színt ad, mint ha al